söndag 17 mars 2013

Nytt till badrummet

För ett tag sen så målade jag om två små krukor...Visste inte riktigt vad jag skulle använda dom till, men nu så får en av dessa fungera som topps hållare :). Jag har lite planer på att förnya här i hemmet men min motivationsnivå har legat på botten...så jag stressar inte utan tar det sen :) Har fyndat lite på IKEA så det tänkte jag fota i morgon...måste bara ladda kamera batteriet...så låg är min motivation just nu :). 



4 kommentarer:

  1. Jag förstår dig...känner faktiskt också mig lite omotiverad och försöker nu kämpa på. Hoppas det går över snart, mitt tips är att ta lite "ledigt" och just att inte stressa och ibland ta lite avstånd från bloggandet för det har i alla fall mina läsare förstått att man måste göra ibland, bara man skriver att nu tar jag några dagar ledigt och det betyder ju inte att vi inte älskar att blogga för det är ju så himla kul! Man vill ju alltid vara så himla energisk men ibland behöver man en paus :) kram ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lite tråkigt att känna så här faktiskt men jag tror nog att det snart vänder...Börjar redan kännas lite bättre :) Men en paus då och då är nog behövligt :) Vi får kämpa på för kul är det ju mesta dels av tiden :) Kram!

      Radera
  2. Vad fin krukan blev. Kul och se vad du fotar idag :)Fynd det gillar jag med!

    Önskar dig en fin dag!

    /S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Fotade mina fynd men det blev inge bra så jag gör ett nytt försök i morgon :)
      Önskar dig med en fin dag :) ! / Katja

      Radera