lördag 19 januari 2013

Elephant trekking

Idag var vi iväg och red på elefanter, Gud vilka gudomliga jättar. Tjejerna var överlyckliga för dom fick sitta fram på elefantens huvud och rida :). Sen blev det en massa matning och dom tycktes ha plats för hur mycket mat som helst och tydligen har dom det för dom äter upp till 300 kilo mat om dagen. Efter det så var vi väldigt varma och bad sugna så vi besökte stranden bredvid för bad och mat, en jätte mysig dag helt enkelt. Nu blir det sängen för imorgon väntar nya äventyr:).





5 kommentarer:

  1. Mysigt 😊här hemma är det mellan 18-20 minus. Så se till att njuta av värmen. Jätte roligt att följa er här på bloggen. Kollar varje dag ifall du har skrivit något. Kram på er!/Fixen och Grisen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ja vi har hört att ni fått det riktigt kallt hemma, vi njuter för fullt här :). Vad roligt att du tittar in här hoppas att ni har det bra där hemma med, trots kylan :). Kram till er från hela familjen!

      Radera
  2. Hejsan! Ni där långt borta! Hoppas ni har det bra. Och det ser vi på eta bilder! Vi har det bara bra här.fullrulle som alltid. Saknar er! Njut o ta bilder så får vi komma över o kolla på dom sen. Hälsa hela familjen! Ge puss till alla från oss alla! Kuuhlaa ja kohta nähdään! Många kramar härifrån kylan;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Jodå vi har det jättebra här i värmen:). Vi saknar er med men snart är vi hemma igen. Just nu sitter vi här vid havet och äter frukost och efter det blir det massage för mig o stora tjejen så vi klagar inte, ca 65 kr för en timmes massage, sjukt billigt :) Ha det så bra och kramar till alla från oss! Kram kram!

      Radera
  3. Sorry glömde säga att de var jag shorty Sussu!

    SvaraRadera