onsdag 17 april 2013

Det började med en muminmugg :)

Nu har jag efter en hel del beslutsångest  bestämt mig för att lägga ner min blogg...Det känns lite tråkigt men jag känner att tiden inte riktigt räcker till. Det har varit väldigt kul och kanske tar jag upp detta nån gång igen:).  


Jag startade med ett inlägg om mumin muggar och tänkte avsluta med ett, här är min samling som nu lyckats bli hela 15 st :). Den kommer att fyllas på allt eftersom...Ha det så gott nu allihopa som varit här inne och läst!                          
Kram Katja!

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Det var alltid kul och titta in i din blogg. Alltid hade du gjort något nyt! Men jag har helt förståelse. Det tar ju sin tid och hålla på. Men som du själv sa, man vet ju inte sen i framtiden pm du öppnar den igen. Inget säger ju att det behöver läggas ner för alltid... man kan typ säga att den vilar ett tag. Och såg att ni har fått ihop en massa muggar redan. Det är kul! Ha det bäst så hörs & syns vi! Många kramar till er alla! // Sussu!

    SvaraRadera
  2. Hej Katja! Synd för oss men bra beslut för din del om du känner att du inte har tid. Det är faktiskt tidskrävande så jag förstår att om man har mycket annat så blir det himla svårt med att ta tiden till bloggen. Ha det så bra och hoppas du nån dag börjar blogga igen :) Kram ♥

    SvaraRadera